Dico Duitsland neemt carwashdivisie Henrard over

De gerenomeerde carwashfabrikant Dico uit Duitsland heeft de carwashdivisie van Henrard overgenomen.
Deze afdeling met haar medewerkers worden geïncorporeerd in de nieuw opgerichte zustervennootschap Dico BeFLux nv de activiteiten zullen, zoals voorheen, vanuit Willebroek operationeel zijn.

Dico Duitsland, fabrikant van wasstraten uit het topsegment, zet zo zijn uitbreidingsstrategie in Europa verder. Na de oprichting van zustervennootschap Dico Nederland volgt nu Dico BeFLux (België, Frankrijk, Luxemburg). Dico BeFlux zal volledig autonoom in deze regio’s de projecten ontwikkelen, aanbieden, verkopen en servicen. Behalve zijn alomgeprezen kwaliteitswasstraten zal Dico BeFLux ook de verdeling van selfcarwashes , portaalwasinstallaties en accessoires voor de carwashmarkt verder zetten.

Dico wil zo in de toekomst een betere en directere serviceverlening aanbieden voor het bestaande cliënteel in deze landen, maar toch het competitieve karakter van rechtstreekse verdeling van hun equipment aan de eindklant behouden.

Peter Van Gael en Francis Flandrois zullen instaan voor de commerciële ondersteuning, Sander Van Den Brande voor de dienst na verkoop, Tom Windey voor de projectontwikkeling en Frank Kerremans voor het ontwerpen van de project- en machinevoorstellen.

Dico BeFLux nv – Tisseltseteenweg 61, 2830 Willebroek – www.dicobeflux.euinfo@dicobeflux.eu